dsdsg

produkto

DL -Panthenol Powder

Mubo nga paghulagway:


  • Ngalan sa Produkto: DL-Panthenol
  • Ngalan sa INCI: Panthenol
  • Mga masabtan nga pulong: DL Panthenol, Provitamin B5, Panthenol, DL nga porma
  • CAS Dili .: 16485-10-2
  • Pormula sa Molekular: C9H19NO4
  • Detalye sa Produkto

    FAQ

    Mga Tags sa Produkto

    DL-Panthenol usa ka maayong humectants, nga adunay puti nga porma sa pulbos, matunaw sa tubig, alkohol, propylene glycol.DL-Panthenol naila usab nga Provitamin B5, nga adunay hinungdanon nga papel sa pantaliwala nga metabolismo sa tawo. Ang kakulang sa Bitamina B5 mahimong magresulta sa daghang mga sakit sa dermatological. Ang D-Panthenol gigamit sa hapit tanan nga lahi nga mga pangandam sa kosmetiko. Ang D-Panthenol nagpakabana sa buhok, panit ug mga kuko. Sa panit, DL Ang -Phenhenol usa ka lawom nga makalusot nga humectants. Ang DL-Panthenol makapadasig sa pagtubo sa epithelium ug adunay usa ka antiphlogistic nga epekto aron mapauswag ang pag-ayo sa samad. Sa buhok, ang DL-Panthenol makapadayon sa taas nga kaumog ug makababag sa kadaot sa buhok. Ang D-Panthenol mahimo usab nga magpadako sa buhok ug pagpaayo sa kaningag ug pagsidlak. Sa pag-atiman sa kuko, ang DL-Panthenol makapaayo sa hydration ug makahatag pagka-dali. Kanunay nga gigamit kini sa labing kaayo nga mga produkto sa pag-atiman sa panit ug buhok, gidugang kini sa daghang mga conditioner, cream, ug losyon. Mahimo kini gamiton aron matambal ang panghubag sa panit, pagminusan ang kapula ug pagdugang mga moisturizing nga mga kabtangan sa mga krema, losyon, mga produkto sa pag-atiman sa buhok.

    Panguna nga Mga Parameter nga Teknikal:

    Pag-ila A Infrared pagsuyup
    Pag-ila B Ang usa ka lawom nga asul nga kolor molambo
    Pag-ila C Ang usa ka lawom nga purplish pula nga kolor molambo
    Panagway Maayo nga nagkatibulaag nga puti nga pulbos
    Pagsulay 99.0% ~ 102.0%
    Tino nga pagtuyok -0.05°~ + 0.05°
    Sakup sa Natunaw 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
    Pagkawala sa Pagpauga Dili molapas sa 0.5%
    Aminopropanol Dili molapas sa 0.1%
    Mabug-at nga Metal Dili molapas sa 10 ppm
    Pag-redidue sa Ignition Dili molapas sa 0.1%

    Aplikasyon:

    Makauulaw / Mahinugon / Mositurizer / Mas baga

    Mga kaayohan sa Panthenol

    1. Pag-ayo ug pagpalig-on sa nadaot nga buhok, pagpabaga sa buhok, pagpaminus sa mga split split ug pagdugang sa kusog nga kusog sa buhok
    2. Gipukaw ang pag-ayo sa samad. Giangkon ang synergy sa zinc oxide.
    3. Gipalambo ang pag-ayo sa babag sa panit ug gipamubu ang paghubag pagkahuman sa kalagot nga gipahinabo sa sodium lauryl sulphate.
    4. Kalihokan kontra-makapahubag. Makadugang sa sun-protection factor (SPF).
    5. Ang Panthenol nagdasig sa pagdaghan sa dermal fibroblasts ug makapadali sa pag-turnover sa cell.
    6. Adunay mga benepisyo nga kontra sa pagkatigulang. Giangkon ang synergism sa niacinamide (Vitamin B-3).
    7. Kini usa ka penetrating moisturizer. Mahimo nga makalusot ug ma-hydrate ang mga kuko ug buhok.
    8. Gipanalipdan ang mga ngabil batok sa herpes nga gikan sa solar.


  • Kaniadto: Carbomer 941
  • Sunod: Carbomer 980

  • Isulat ang imong mensahe dinhi ug ipadala kini kanamo